Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Pengawas 2018

Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Pengawas 2018 telah berlangsung pada 22.01.2018 beremula jam 7.40 pagi di Dataran Suria SMK Abi. Majlis dimulakan dengan ucapan alu-aluan pengerusi majlis, diikuti dengan nyanyian lagu “Negaraku” dan lagu “Amin-amin”. Menyusul pula bacaan doa dan ikrar rukun negara. Seterusnya pengerusi mempersilakan tuan pengetua menyempurnakan gimik pelancaran dan penyerahan watikah pelantikan kepada Pengawas Koperasi Sekolah, Pembimbing Rakan Sebaya, Jawatankuasa Tertinggi Pengawas Pusat Sumber Sekolah,  dan Jawatankuasa Tertinggi Pengawas Sekolah.

Majlis diteruskan dengan ikrar Pengawas dan ucapan perasmian oleh Encik Muhamad Rizal bin Ibrahim PK HEM . Majlis diakhiri dengan bacaan ikrar murid dan naynyian lagu sekolah “Berilmu Berbakti”